Zo werkt TopZorgverzekeringen

 

Wat wij doen voor u
Op TopZorgverzekeringen heeft u de mogelijkheid om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. U krijgt direct een overzicht van zorgverzekeringen te zien. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, heeft u de mogelijkheid om de verzekering op de website van de verzekeraar (of eventueel via andere vergelijkers) af te sluiten. Wij geven u hierbij geen persoonlijk advies (execution-only). U bepaalt zelf van welke aanbieder u meer informatie wilt hebben en of u doorverwezen wilt worden naar een bepaalde aanbieder.

Volledigheid
Op onze website en andere vergelijkers die op onze website staan vermeld, kunt u alle zorgverzekeringen in Nederland vergelijken behalve AZVZ EUCARE, Besured en National Academic. Beperkende productvoorwaarden en dienstverlening kunnen een rol spelen bij de keuze een verzekeraar in de Top 10 op te nemen. In het overzicht op onze website tonen wij alleen premies van zorgverzekeringen die online afgesloten kunnen worden, van verzekeraars die met een 7 en hoger zijn beoordeeld, waar topzorgverzekeringen bij is aangesloten via een affiliate programma. Zorgverzekeringen die ieder jaar populair zijn onder onze bezoekers, maar geen affiliate programma hebben, tonen wij toch in onze Top 10. Deze zorgverzekeringen kunnen via andere vergelijkers afgesloten worden.

Vergelijken zorgverzekeringen
U krijgt direct een overzicht te zien van zorgverzekeraars met relevante beoordelingen, nieuwsberichten, polisvoorwaarden en andere informatie. Indien een verzekeraar verschillende basisverzekeringen aanbiedt, tonen wij de goedkoopste basispremie van deze verzekeraar. Klantoordelen en beoordelingen van de polisvoorwaarden en verzekeraars zijn afkomstig van o.a. onafhankelijke onderzoeken, klantbeoordelingen bijv. op Verzekeraarsinbeeld.nl en zijn bedoeld om de bezoekers te helpen in het vergelijkingsproces. Wanneer u vervolgens klikt op “bereken uw premie” wordt u doorverwezen naar de verzekeraar.

Wat is het verdienmodel van TopZorgverzekeringen
TopZorgverzekeringen ontvangt per afgesloten verzekering een vergoeding van de aanbieder. Deze vergoeding maakt het mogelijk dat wij onze diensten kosteloos kunnen aanbieden.

Copyright © 2015 TopZorgverzekeringen Deze website is onderdeel van Webpremium BV (57520682).