• Top 10 Zorgverzekeringen
 
OHRA

OHRA biedt een basisverzekering met vrije zorgkeuze. De basisverzekering kan worden aangevuld met extra modules en u ziet direct wat u vergoed krijgt. U heeft de mogelijkheid om al uw verzekeringszaken via internet te regelen.

basispremie 116.30 p/m
Vrije zorgkeuze
Univé

Bij Univé kunt u kiezen uit drie aanvullende verzekeringen en diverse tandartsverzekeringen. Met de Univé Zorgverzekering heeft u de zekerheid van goede zorg en een lage premie. Univé is drie keer op rij uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke verzekeraar.

basispremie 105.85 p/m
Beperkte zorgkeuze
Zilveren Kruis

Profiteer van Independer korting

Zilveren Kruis Achmea, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland, biedt diverse basisverzekeringen en varianten van aanvullende verzekeringen. Met Ziezo, de voordelige verzekering van Zilveren Kruis, regelt u alles online.

basispremie 101.95 p/m
Beperkte zorgkeuze
CZ

Profiteer van Independer korting

CZ is een maatschappij zonder winstoogmerk en biedt 2 soorten basisverzekeringen aan: met en zonder vrije zorgkeuze. CZ heeft 3 aanvullende verzekeringen die bij verschillende fasen in het leven passen: Jongeren, Gezinnen en 50+, en aanvullende verzekeringen die oplopen in dekking.

basispremie 120.45 p/m
Beperkte zorgkeuze
ZEKUR

Profiteer van Independer korting

ZEKUR is een internetverzekering met een lage premie. Naast de 3 losse aanvullende verzekeringen, is er ook het uitgebreide verzekeringspakket Extra ZEKUR. Daarmee bent u extra verzekerd voor onder andere fysiotherapie, brillen en lenzen.

basispremie 98.50 p/m
Beperkte zorgkeuze
ONVZ

7% korting op aanvullende verzekering

Verzekerden van ONVZ Zorgverzekeraar zijn het meest tevreden over hun zorgverzekeraar. Dat blijkt uit de klantenmonitor Zorgverzekeringen van MarketResponse. ONVZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en biedt een optimale keuzevrijheid.

basispremie 129.98 p/m
Vrije zorgkeuze
FBTO

Bij FBTO kunt u uw zorgverzekering zelf samenstellen en sommige modules kunt u het hele jaar door aanzetten. Voor deze naturaverzekering betaalt u een scherpe basispremie van € 109,95. Naast de verplichte basisverzekering biedt FBTO 11 aanvullende modules.

basispremie 109.95 p/m
Beperkte zorgkeuze
Ditzo

Ditzo biedt een combinatiepolis met de vrije keuze voor een huisarts of ziekenhuis. De zorgadviseurs van Ditzo bieden deskundig zorgadvies en ook via WhatsApp krijgt u snel antwoord op uw zorgvragen. Met de Pechvogelhulp van Ditzo bent u gedekt voor extra medische kosten na een ongeval die uw basisverzekering of aanvullende zorgverzekering niet vergoeden.

basispremie 109.95 p/m
Beperkte zorgkeuze
Promovendum

De uitgebreide naturapolis van Promovendum biedt online gemak en een zeer ruime zorgkeuze. Promovendum heeft een contract met meer dan 32.000 zorgaanbieders waar u terecht kunt. U kunt kiezen uit 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen.

basispremie 107.50 p/m
Beperkte zorgkeuze
Besured

Speciaal voor jongeren, studenten en young professionals is er de uitgebreide naturaverzekering van Besured. Naast de 3 aanvullende pakketten en een tandartsverzekering, biedt Besured mooie kortingsregelingen op bijvoorbeeld een fitnessabonnement, saunabezoek en vaccinaties. Verzekerden bij Besured hebben vrije keuze ziekenhuizen, tandartsen en huisartsen.

basispremie 107.25 p/m
Beperkte zorgkeuze
ZorgDirect

Collectiviteitskorting voor iedereen

Met de zorgverzekering van ZorgDirect heeft u 100% keuzevrijheid: u bepaalt zelf naar welke arts of welk ziekenhuis u gaat. ZorgDirect biedt 5 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen, die u naar eigen wens met elkaar kunt combineren.

basispremie 121.15 p/m
Vrije zorgkeuze