Zo werkt TopZorgverzekeringen

Wat wij doen voor u
Op TopZorgverzekeringen heeft u de mogelijkheid om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. U krijgt direct een overzicht van zorgverzekeringen te zien. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, heeft u de mogelijkheid om de verzekering op de website van de verzekeraar, of indien gewenst, via andere vergelijkingssites af te sluiten. Wij geven u hierbij geen persoonlijk advies (execution-only). U bepaalt zelf van welke aanbieder u meer informatie wilt hebben en of u doorverwezen wilt worden naar een bepaalde aanbieder.

Volledigheid
Op deze website en andere vergelijkers die op deze website staan vermeld, kunt u alle zorgverzekeringen in Nederland vergelijken behalve AZVZ, Avéro Achmea, EUCARE, OZF Achmea en National Academic. Beperkende productvoorwaarden en dienstverlening kunnen een rol spelen bij de keuze een verzekeraar in de Top 10 op te nemen. In het overzicht op deze website tonen wij alleen premies van zorgverzekeringen die online afgesloten kunnen worden, van verzekeraars die met een 7 en hoger zijn beoordeeld, waar topzorgverzekeringen bij is aangesloten via een affiliate programma.

Vergelijken zorgverzekeringen
U krijgt direct een overzicht te zien van zorgverzekeraars met relevante beoordelingen, nieuwsberichten, polisvoorwaarden en andere informatie. Indien een verzekeraar verschillende basisverzekeringen aanbiedt, tonen wij de goedkoopste basispremie van deze verzekeraar. De premie op de website van de verzekeraar is altijd leidend. Beoordelingen van de polisvoorwaarden en verzekeraars zijn gebaseerd op een groot aantal klantbeoordelingen en onafhankelijke onderzoeksresultaten vanuit meerdere bronnen (bijvoorbeeld Consumentenbond en Zorgkaartnederland), en zijn bedoeld om de bezoekers te helpen in het vergelijkingsproces. In het overzicht staan de verzekeraars in de volgorde die wordt bepaald door populariteit onder onze bezoekers. Wanneer u vervolgens klikt op 'bereken uw premie' wordt u doorverwezen naar de verzekeraar.

Wat is het verdienmodel van TopZorgverzekeringen
TopZorgverzekeringen ontvangt per afgesloten verzekering een vergoeding van de aanbieder. Deze vergoeding maakt het mogelijk dat wij onze diensten kosteloos kunnen aanbieden.

Copyright © TopZorgverzekeringen