Online fysiotherapie met OHRA en Physitrack

Door admin, 10-05-2017

Online fysiotherapie met OHRA en PhysitrackNog dit jaar wordt het mogelijk online fysiotherapie te volgen door een samenwerking tussen zorgverzekeraar OHRA en Physitrack. Physitrack is een digitaal gezondheidsplatform dat door meer dan 21000 zorgverleners en 700000 patiënten gebruikt wordt. Het platform brengt patiënten en zorgverleners online bij elkaar voor hulpverlening, oefeningen, advies en het bijhouden van resultaten en genezingsprocessen. OHRA en Physitrack zetten een pilot op om mensen te introduceren tot online fysiotherapie.

De online fysiotherapie begint met een privé-videogesprek tussen patiënt en fysiotherapeut. Het gesprek dient onder andere om te toetsen of praktijkbehandeling noodzakelijk is of dat online begeleiding volstaat. Frank van der Zon, programmadirecteur van Nederland bij Physitrack, gaat nauwlettend in de gaten houden hoe populair de pilot is en gaat onderzoeken hoe nieuwe eHealth zorgdiensten tot ontwikkeling gebracht kunnen worden. De steeds verdere doordringing van de smartphone in het dagelijks leven dragen bij aan deze ontwikkeling.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.