Univé presenteert nieuwe Zorg Select zorgverzekering

Door admin, 28-11-2014

Univé presenteert de nieuwe Univé Zorg Select polis, die verzekerden voor 14 behandelingen binnen de planbare zorg nog slechts op specifieke plaatsen terecht kunnen. Het gaat om een voordelige zorgverzekering, met een premie van maar €85 per maand. In combinatie met het hoogste vrijwillig eigen risico valt dit zelfs terug te brengen tot €67,50 per maand. Univé heeft voor de nieuwe polis 80% van de Nederlandse ziekenhuizen gecontracteerd, die naar eigen zeggen van de zorgverzekeraar voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De polis biedt op die manier een betaalbare premie, in combinatie met een selectief zorgaanbod voor de best mogelijke kwaliteit.

Planbare zorg op basis van kwaliteitscontracten
Marijn Lekx, manager marketing bij Univé, legt uit dat de nieuwe Zorg Select polis optimaal voldoet aan de huidige wensen van verzekerden en klaar is voor de toekomst. De verzekeraar sluit een contract met een selectie van zorgaanbieders op basis van kwaliteit, terwijl het daarnaast mogelijk blijkt de premie te drukken.

Voor spoedeisende zorg kan een verzekerde nog altijd in ieder ziekenhuis terecht, net als voor de meeste planbare zorg. Het gaat dan bijvoorbeeld om een kijkoperatie, waarvoor verzekerden nog altijd een vrije keuze hebben voor ieder ziekenhuis in Nederland. Univé heeft echter 14 behandelingen geselecteerd, waardoor het op zoek is gegaan naar de meest kwalitatieve ziekenhuizen. Het gaat onder andere om behandelingen zoals een knie- of heupvervanging, of een staaroperatie. Door de ziekenhuizen te selecteren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen is het mogelijk betere zorg te leveren, in combinatie met een scherpere premie. De kosten bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders worden binnen deze polis vergoed op basis van 50% van het gemiddeld gecontracteerd tarief.

Drie opties bij Univé Zorg Select
Daarnaast biedt de Univé Zorg Select polis 3 verschillende aanvullende verzekeringen. Het gaat om een verzekering specifiek geschikt voor fysiotherapie, tandheelkunde en medische spoedeisende hulp in het buitenland. De specifieke zorgpakketten maken het mogelijk om alleen de dekking af te sluiten die een verzekerde nodig denkt te hebben. De aanvullende polissen zijn net als de basisverzekering van Univé Zorg Select scherp geprijsd, de aanvullende dekking voor fysiotherapie is bijvoorbeeld al beschikbaar voor maar €5,50 per maand. 

Reacties

Nieuwe reactie inzenden
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.